Αρτέτα για Οζίλ: «Θέλω να αλλάξω κατεύθυνση στην ομάδα»

Ο Μικέλ Αρτέτα έδειξε να σέβεται την ιστορία που έγραψε ο Μεσούτ Οζίλ με την φανέλα της Άρσεναλ αυτά τα 8 χρόνια που βρισκόταν στο Λονδίνο, όμως, αιτιολόγησε την απόφασή του να τον αφήσει εκτός πλάνων στην επιθυμία του να χαράξει νέα πορεία με τον σύλλογο...



Αρτέτα για Οζίλ: «Θέλω να αλλάξω κατεύθυνση στην ομάδα»

Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην επισημοποίηση της μεταγραφής του Γερμανού μεσοεπιθετικού στην Φενέρμπαχτσε, όμως, είπε πως: «Είναι θέμα του πρωτοκόλλου τους και των κανονισμών για την πανδημία γι' αυτό έχει αργήσει. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά νομίζω πως όλα θα είναι καλά». 

Μιλώντας για την απόφαση που πάρθηκε αρχικά από εκείνον κι έπειτα από το κλαμπ ν' αποδεσμευθεί ο Οζίλ, ο Αρτέτα είχε να πει: 

«Υπάρχει ιστορία με την ομάδα και τον παίκτη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν. Είναι μια μονάδα που είχε μεγάλη σημασία η παρουσία του στο γήπεδο για την Άρσεναλ. Και ήταν δύσκολο όταν πλέον έπαψε να υπάρχει στο αγωνιστικό πλάνο. Θέλω όμως να ακολουθήσω μια νέα κατεύθυνση με την ομάδα». 

Κώστας Ζάλιαρης