Κλάτενμπεργκ: «Υποκριτής ο Κλοπ, στην εποχή του Σερ Άλεξ υπήρχε... μια αύρα προς τους διαιτητές»!

Έξω απ' τα δόντια τα είπε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τον Κλοπ, τον Φέργκιουσον, την επιρροή που προσπαθούν ν' ασκήσουν στους διαιτητές και παραδέχθηκε πως στην εποχή του Σερ Άλεξ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπήρχε όντως μια... αύρα που έφτανε στους ρέφερι και επηρεάζονταν από τον Σκωτσέζο πρώην κόουτς! 



Κλάτενμπεργκ: «Υποκριτής ο Κλοπ, στην εποχή του Σερ Άλεξ υπήρχε... μια αύρα προς τους διαιτητές»!

Ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε τα συνεχή παράπονα του Κλοπ για τα πέναλτι που παίρνουν άλλες ομάδες κι όχι η δική του σε αρκετές περιπτώσεις, χαρακτηρίζοντας υποκριτή τον Γερμανό τεχνικό των Πρωταθλητών, καθώς θεωρεί πως όλα τα βγάζει στην επιφάνεια λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζει φέτος η Λίβερπουλ. 

«Ο Κλοπ δεν θέλει να χάνει, δεν έμαθε ποτέ του να χάνει. Όμως έχει μεγάλο λάθος όταν λέει πως επικρατεί ένα πιο ιδιαίτερο κλίμα και μια αύρα προς τους διαιτητές όταν παίζει η Γιουνάιτεντ για να παίρνει η ομάδα τα σφυρίγματα που θέλει. Αυτό μπορεί να υπήρχε στην εποχή του Σερ Άλεξ, όμως έχει χαθεί αυτό από την ημέρα που ο Σκωτσέζος αποχώρησε.

Έκτοτε δεν έχουμε δει προσπάθεια ν' ασκηθεί επιρροή σε έναν διαιτητή παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι. Αυτά ο Κλοπ δεν τα έκανε πέρυσι όταν η Λίβερπουλ νικούσε κάθε εβδομάδα...

Είναι υποκριτής όταν λέει πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να κερδίζουν πέναλτι. Και οι Σαλάχ και Μανέ έχουν υιοθετήσει ανάλογες τακτικές» ήταν τα λεγόμενα του Κλάτενμπεργκ.

Κώστας Ζάλιαρης