Τεράστιο σοκ για την Λιντς, άνετες Τσέλσι και Σίτι (vids)

Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα βρήκε μπροστά της ένα μεγάλο stop από την Κρόουλι που την απέκλεισε στον 3ο γύρο του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας με το τρομερό 3-0! Άνετα οι Τσέλσι και Σίτι έφτασαν κι εκείνες σε επιβλητικές προκρίσεις κόντρα σε Μόρκαμ (4-0) και Μπέρμιγχαμ (3-0) αντίστοιχα, περνώντας στον 4ο γύρο.  



Τεράστιο σοκ για την Λιντς, άνετες Τσέλσι και Σίτι (vids)

Τα «παγώνια» υπέστησαν το μεγάλο σοκ στις έξι αναμετρήσεις του 3ου γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, αφού η Κρόουλι κατάφερε να «σκοτώσει» την αρμάδα του Μπιέλσα με το τελικό 3-0.

Μάλιστα, το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε από τον Νικ Τσαρούλα που είχε απουσιάσει για έναν χρόνο έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε ατύχημα με το αυτοκίνητο και έκανε απίθανο σόλο για να χριστεί σκόρερ!

Οι Νάντεσαν και Τάνκλιφ ήταν οι άλλοι σκόρερ για τους θριαμβευτές, με την Λιντς ν' αποχαιρετά γι' ακόμα μια σεζόν το FA Cup σε αυτή τη φάση.

 

 

 

 

 

Ο Μέισον Μάουντ που γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του στο γήπεδο παίζοντας για την Τσέλσι έκανε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του καταφέρνοντας να βρει δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στην Μόρκαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο 18ο λεπτό με μακρινό σουτ.

Ο Τίμο Βέρνερ έπειτα από πολλές προσπάθειες και μια τεράστια ανομβρία δυο μηνών μπροστά από την αντίπαλη εστία, ήταν εκείνος που στο 44' έγραψε το 2-0 έπειτα από ωραία συνεργασία των Ζίγιεχ και Χάβερτς, με την ευχή του ιδίου του σκόρερ αλλά και του Λάμπαρντ να είναι αυτό ένας οιωνός για την επαναφορά του σε φόρμα...

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κάλουμ Χάντσον – Οντόι έκανε το 3-0 στο 49' για τους «μπλε» από πανέμορφη βαθιά μπαλιά προς την περιοχή και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χάβερτς στο 85' με δυνατή κεφαλιά από γέμισμα του Αθπιλικουέτα. 

 

 

 

 

 

Μέσα σε 33 λεπτά η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταφέρει να μην έχει κανέναν λόγο ν' ανησυχεί στο παιχνίδι της απέναντι στην Μπέρμιγχαμ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας έχοντας σκοράρει ήδη τρεις φορές.

Με τον Σέρχιο Αγουέρο απόντα λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο εξαιρετικός Φιλ Φόντεν το πήραν επάνω τους για να οδηγήσουν την ομάδα του Πεπ στην επόμενη φάση.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 8ο λεπτό με τρομερό αριστερό σουτ και το 15ο λεπτό έπειτα από απίστευτη δημιουργία των συμπταικτών του και ακόμα μια ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε με την γαλάζια φανέλα.

Ο Φόντεν στο 33' σκόραρε με το αριστερό από τα όρια της περιοχής για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, εκεί όπου έμεινε το ματς, αφού ο VAR αρνήθηκε ένα γκολ του Μαχρέζ στο δεύτερο ημίχρονο για οφσάιντ.

 

 

 

 

Αναλυτικά:

Μπάρνσλεϊ – Τρανμίρ 2-0

Μπρίστολ Σίτι – Πόρτσμουθ 2-1

Τσέλσι – Μόρκαμ 4-0

Τσέλτεναμ – Μάνσφιλντ 1-1

Κρόουλι – Λιντς 3-0

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρμιγχαμ 3-0

Κώστας Ζάλιαρης