Τυχερή στα 90', αποτελεσματική στην παράταση (vids)

Η Άρσεναλ στάθηκε πολύ τυχερή που υπήρχε ο VAR στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Νιούκαστλ, γλίτωσε την αποβολή που θα την έφερνε σε δύσκολη θέση και επικράτησε 2-0 στην παράταση για να περάσει στον 4ο γύρο του θεσμού. Εντυπωσιακό σε δημιουργία το δεύτερο γκολ, ο Κάρολ έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση.  



Τυχερή στα 90', αποτελεσματική στην παράταση (vids)

Η ατυχία χτύπησε γι' ακόμα μια φορά τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι που στο ζέσταμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και με δάκρυα τελικά έμεινε εκτός αποστολής, μη μπορώντας να ησυχάσει από τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, θα ήταν η πρώτη του φετινή παρουσία στην 11άδα των «κανονιέρηδων», όμως, δεν ήταν γραφτό του...

Η ομάδα του Αρτέτα δυσκολεύτηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στις «καρακάξες» από τις οποίες ξεχώρισε ο Άντι Κάρολ. Βέβαια, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει για τους Λονδρέζους, με τον VAR να αλλάζει την απόφαση για την κόκκινη κάρτα του Σμιθ – Ρόου, με την Άρσεναλ να διατηρείται με 11 παίκτες, ενώ, ο Λένο έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Κάρολ!

Αφού δεν αποβλήθηκε στην κανονική διάρκεια, ο Σμιθ – Ρόου με ωραίο πλασέ στο 109' έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο «Έμιρεϊτς», ενώ, στο 117' ο Ομπαμεγιάνγκ έπειτα από απίθανη κάθετη πάσα του Τζάκα στον Τίρνεϊ και γύρισμα του τελευταίου, έγραψε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στέλνοντας την ομάδα του Αρτέτα στην επόμενη φάση.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης