Η Λίβερπουλ βοήθησε την Μαρίν με βίντεο και ανάλυση της Τότεναμ!

Η Μαρίν ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Τότεναμ και ζήτησε βοήθεια από τη Λίβερπουλ για το... σκάουτινγκ των «σπιρουνιών»! Προπόνηση στο Finch Farm της Έβερτον την Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις των «κόκκινων» το Σάββατο οι αντίπαλοι του Μουρίνιο! 



Η Λίβερπουλ βοήθησε την Μαρίν με βίντεο και ανάλυση της Τότεναμ!

Η Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο κόουτς της Μαρίν, Νιλ Γιάνγκ, σε συνέντευξη Τύπου, κατάφερε να δώσει βίντεο με παιχνίδια της Τότεναμ, από αυτά που έχει εξετάσει και ο Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να πάρει μια ιδέα η ομάδα των χαμηλών στρωμάτων της Αγγλίας για όσα θα μπορέσει να καταστρώσει ενάντια στα «σπιρούνια», στο ματς της Κυριακής. 

Παράλληλα, την Πέμπτη οι παίκτες της Μαρίν χρησιμοποίησαν το Finch Farm της Έβερτον για την προπόνησή τους, ενώ, το Σάββατο θα κάνουν το τελευταίο πρόγραμμα πριν από το ματς στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ. 

Η γηπεδούχος της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ, αν αποκλειστεί, θα παίξει για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν και θα βγουν οι παίκτες σε αναγκαστική άδεια σταματώντας και τις... μόλις δυο προπονήσεις την εβδομάδα, λόγω του stop στο ποδόσφαιρο των χαμηλών κατηγοριών εξαιτίας της πανδημίας...

Κώστας Ζάλιαρης