Παίζουν κανονικά Άστον Βίλα και Ντέρμπι με παιδιά από τις ακαδημίες!

Η Άστον Βίλα και η Ντέρμπι Κάουντι γνωστοποίησαν ότι θα παίξουν κανονικά στα ματς απέναντι στις Λίβερπουλ και Τσόρλεϊ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επιστρατεύοντας παιδιά από τα τμήματα υποδομών μετά την έξαρση του κορονοϊού.  



Παίζουν κανονικά Άστον Βίλα και Ντέρμπι με παιδιά από τις ακαδημίες!

Οι «χωριάτες», αλλά και τα «κριάρια» τοποθετήθηκαν επίσημα για να γνωρίζει ο κόσμος πως τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί γι' απόψε (8/1) αλλά και το Σάββατο (9/1) θα διεξαχθούν κανονικότατα, ακόμα και με σύνθεση... ανάγκης.

Η Άστον Βίλα από την Πέμπτη έχει κλείσει το προπονητικό της κέντρο μετά τα κρούσματα που εμφανίστηκαν, ωστόσο, ο Ντιν Σμιθ ετοιμάζει παιδιά από τα τμήματα κ-23 και κ-18 για να παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ.

Όσον αφορά την Ντέρμπι, ολόκληρη η πρώτη ομάδα παραμένει σε καραντίνα μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ, η αποψινή σύνθεση θ' αποτελείται από οχτώ ποδοσφαιριστές της κ-23 και όλους τους υπόλοιπους από την κ-18.

 

Aston Villa can confirm that The Emirates FA Cup Third Round tie with Liverpool will be played at Villa Park this evening (7:45pm KO). 🟣

Δημοσιεύτηκε από Aston Villa FC στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

 

In this morning's Press Conference ahead of Derby's #EmiratesFACup Third Round tie at Chorley, Pat Lyons confirmed that...

Δημοσιεύτηκε από Derby County στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

 

Κώστας Ζάλιαρης