Καταπληκτικός Εζέ, έδωσε συνέχεια στο... μαρτύριο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και με τον Εζέ να πετυχαίνει καταπληκτικό τέρμα με σόλο προσπάθεια και τρομερό πλασέ, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ που παραμένει δίχως νίκη με 2 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. 



Καταπληκτικός Εζέ, έδωσε συνέχεια στο... μαρτύριο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Πάλας έφτασε στους 22 βαθμούς με το «τρίποντο» που πήρε τη 2η μέρα του 2021 στο εύκολο παιχνίδι με τις «λεπίδες» στο Selhurst Park. 

Με την ψυχολογία στα... τάρταρα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είδε τους αντιπάλους της να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με το ξαφνικό δυνατό πλασέ του Σλουπ στο 4ο λεπτό. 

Η ομάδα του Ρόι Χότζον δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο σκορ νίκης και να γράψει το 2-0 από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δίχως να συναντήσει καμία αντίσταση, ειδικά στο δεύτερο μέρος. 

Το δεύτερο γκολ ήταν χάρμα οφθαλμών, με τον Εζέ να κάνει τρομερό σόλο από το κέντρο του γηπέδου, να φτάνει μέχρι και τα όρια της μεγάλης περιοχής του Ράμσντεϊλ και να κάνει πανέξυπνο πλασέ για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης