Χάνει τον ημιτελικό ο Καβάνι, τιμωρήθηκε για τρία ματς!

Ο Έντινσον Καβάνι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στα social media και θα είναι απών από τον ημιτελικό της Γιουνάιτεντ με την Σίτι στο Λιγκ Καπ, στις αρχές του Ιανουαρίου.  



Χάνει τον ημιτελικό ο Καβάνι, τιμωρήθηκε για τρία ματς!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχοντας οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» σε μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Σαουθάμπτον στο St. Mary's με το τελικό 3-2 στις 29 του Νοέμβρη, σχολίασε σε έναν φίλο του στο Instagram, χρησιμοποιώντας όμως ρατσιστικό χαρακτηρισμό.

Άθελά του ξεσήκωσε αντιδράσεις και η FA παρενέβη, επιβάλλοντας πλέον τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Matador και πρόστιμο 100.000 λιρών.

Τα παιχνίδια που θα χάσει θα είναι αυτά απέναντι στην Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα, την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και την Γουότφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Καβάνι αν και δεν γνώριζε τον αντίκτυπο που θα είχε αυτή η λέξη που χρησιμοποίησε, αποφάσισε να μην εναντιωθεί στην απόφαση της τιμωρίας του από σεβασμό στο θέμα της καταπολέμησης του φαινομένου του ρατσισμού από το ποδόσφαιρο. 

Κώστας Ζάλιαρης