Σκέψεις για διακοπή... σωτηρίας και ξεκούρασης τον Ιανουάριο!

Προκειμένου να μην προκληθεί χάος με αναβολές αγώνων και διασπορά κορονοϊού αλλά και να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές έπειτα από το πολύ ζόρικο πρώτο κομμάτι της σεζόν, στην Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται ότι κάνουν σκέψεις για διάλειμμα τον Ιανουάριο! Υπό αμφιβολία η διεξαγωγή και του Τότεναμ - Φούλαμ την Τετάρτη! 



Σκέψεις για διακοπή... σωτηρίας και ξεκούρασης τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με την Telegraph, οι εκπρόσωποι των ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος φαίνεται ότι άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο μιας διακοπής μέσα στον Ιανουάριο για δυο εβδομάδες, προκειμένου να μην προκληθεί το απόλυτο χάος με τις ημερομηνίες και τις αναβολές των αγώνων που πιθανότατα θα προκύψουν λόγο κορονοϊού. 

Το ματς της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ» αναβλήθηκε λόγω διασποράς του Covid-19, ο Σκοτ Πάρκερ απουσίαζε από παιχνίδι της Φούλαμ λόγω επαφής με κρούσμα και μάλιστα είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του αγώνα με την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης, κάτι αντίστοιχο συνέβη με τον Ραλφ Χάσενχουτλ στην Σαουθάμπτον και πλέον η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι των ομάδων σκέφτηκαν μήπως και κάνουν ένα χειμερινό διάλειμμα μέσα στον Ιανουάριο, ώστε να ευνοηθούν και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν ασταμάτητα και έφτασαν να έχουν αναμετρήσεις κάθε 48 ώρες λόγω του ζορισμένου και γεμάτου προγράμματος...

Κώστας Ζάλιαρης