Αντιδραστική Λέστερ, την έσωσε ο Μπαρνς (vid)

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς όπως το έκανε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι και στο εκτός έδρας ματς της Λέστερ με την Κρίσταλ Πάλας βοήθησε την ομάδα του να πάρει βαθμό από την αναμέτρηση του Selhurst Park όπου το ματς ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1! Έχασαν και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι «αλεπούδες», δεν σταματάει να δέχεται γκολ και να τιμωρείται η ομάδα του Χότζον.  



Αντιδραστική Λέστερ, την έσωσε ο Μπαρνς (vid)

Οι «αετοί» μετά την... ξεγυρισμένη 7άρα από τους Πρωταθλητές Αγγλίας, είδαν την Άστον Βίλα να φτάνει στο 3-0 εις βάρος τους και έπρεπε να βρουν τρόπο να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ξεπεράσουν τις απανωτές απογοτεύσεις.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον πήρε το πρώτο μήνυμα από τον Γκουαΐτα που στο 19ο λεπτό απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Ιεανάτσο, με τις «αλεπούδες» να έχουν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο.

Η Πάλας κατάφερε να εξισορροπήσει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58ο λεπτό ο Ζαχά από το δεύτερο δοκάρι με μονοκόματο δεξί πλασέ από την σέντρα του Τάουνσεντ από δεξιά έκανε το 1-0 με το οποίο οι «αετοί» πίστεψαν ότι θα έπαιρναν τους τρεις βαθμούς!

Ωστόσο, η Λέστερ αντέδρασε και ο Χάρβεϊ Μπαρνς μετά το γκολ που είχε πετύχει και απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αριστερό σουτ χαμηλά μπροστά από τρεις αμυνόμενους ισοφάρισε στο 83' στο τελικό 1-1!

Στην 2η θέση ενδέχεται να μπει στο νέο έτος η ομάδα του Ρότζερς, με την Τότεναμ να έχει την δυνατότητα να ισοβαθμήσει στο ματς με την Φούλαμ, τη στιγμή που το παιχνίδι της Έβερτον με την Σίτι αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει ξανά την Πρωτοχρονιά.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης