Κλοπ: «Δεν έχουν σημασία τα δώρα, αλλά με ποιους γιορτάζεις...»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε μήνυμα από καρδιάς στον κόσμο για την ημέρα των Χριστουγέννων και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να είναι ευγνώμονες για όσους ανθρώπους έχουν γύρω τους και τους αγαπούν, όχι για τα δώρα που θα βρουν αυτές τις μέρες κάτω από το δέντρο. «Ευχαριστώ και σέβομαι όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή αυτή την δύσκολη περίοδο...».  Advertisement
Κλοπ: «Δεν έχουν σημασία τα δώρα, αλλά με ποιους γιορτάζεις...»

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο έστειλε τις ευχές του προς όλους, τονίζοντάς τους τι πραγματικά είναι σημαντικό τα Χριστούγεννα και πόση αγάπη μπορεί να έχει ένα σπίτι κι ένα δέντρο που περιτριγυρίζεται από πρόσωπα κι όχι από την πληθώρα των δώρων...

«Αν μας έμαθε κάτι το 2020, είναι πως έχει μεγαλύτερη σημασία ποιους έχεις δίπλα σου τα Χριστούγεννα παρά το πόσα δώρα έχεις κάτω από το δέντρο. Είδαμε πόσο γρήγορα μπορεί ν' αλλάξει η ζωή όλων μας, οπότε να εκτιμάτε κάθε δευτερόλεπτο που ζείτε και βρίσκεστε δίπλα στ' αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εκμεταλλευτείτε και απολαύστε όλες αυτές τις στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας. Είναι ιδιαίτερες μέρες. Όπου κι αν είστε στον κόσμο, με όποιον κι αν γιορτάζετε, σας εύχομαι να είστε ασφαλείς, να έχετε ειρήνη και να είναι ευτυχισμένα τα Χριστούγεννα για όλους. Μακάρι και η ομάδα μου να βοήθησε να χαμογελάσετε λίγο παραπάνω σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή σε αυτό τον πολύ δύσκολο καιρό, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων, όλους όσοι έχουν βοηθήσει όλους αυτούς τους εννέα μήνες με την πανδημία. Δεν έχω λόγια να σας πω πόσο σας σέβομαι και σας θαυμάζω για όλα όσα έχετε κάνει για την ανθρωπότητα.

Είστε όλοι ήρωες, σας ευχαριστώ εκ μέρους και ολόκληρης της ομάδας μου. Θα σας σκεφτόμαστε αυτές τις γιορτινές μέρες» ήταν το μήνυμα του Kloppo.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης