Τα χρήματα που χάνουν στην Άρσεναλ σε περίπτωση... υποβιβασμού!

Με την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να είναι μόλις στους τέσσερις βαθμούς, οι κουβέντες για την περιπέτεια της Άρσεναλ με τον πιθανό υποβιβασμό εντείνονται και οι «κανονιέρηδες» αν τελικά πέσουν κατηγορία, θα πρέπει να... αποχαιρετήσουν ένα μεγάλο κομμάτι του μισθού τους. 

Advertisement
Τα χρήματα που χάνουν στην Άρσεναλ σε περίπτωση... υποβιβασμού!

Σύμφωνα με την Daily Mail, υφίσταται όρος στα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών με τον σύλλογο, πως σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, θα υπάρξει μείωση μισθού στο 25%. 

Προφανώς και είναι μια κουβέντα τελείως υποθετική και ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει σχεδόν καμία πιθανότητα επαλήθευσης ο υποβιβασμός της ομάδας, όμως, η Άρσεναλ θα μπορέσει να ξεφορτωθεί ένα μεγάλο κομμάτι των εξόδων που δηλώνει κάθε χρόνο για το ρόστερ. 

Το κλαμπ του Λονδίνου διαθέτει κάθε σεζόν 150 εκατομμύρια λίρες σε μισθούς ποδοσφαιριστών και αυτή τη στιγμή έχει τους Οζίλ - που είναι... τελειωμένος - και Ομπαμεγιάνγκ με τα καλύτερα συμβόλαια που θα μπορούσε να βρει κανείς στο αγγλικό ποδόσφαιρο. 

Κώστας Ζάλιαρης