Το αστείο αυτογκόλ του Ρίτσι και η «βουτιά» του Γουίλσον (vid)

Με... ευτράπελα διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Φούλαμ στο St. James' Park, σε ένα ματς που... ενδιέφερε πολύ την Άρσεναλ αναφορικά με την κατάσταση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Άθελά του ο Ματ Ρίτσι δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο και πέτυχε αυτογκόλ, για βουτιά στην περιοχή κατηγόρησε ο Σκοτ Πάρκερ τον Κάλουμ Γουίλσον ώστε να πάρουν πέναλτι οι «καρακάξες». 



Το αστείο αυτογκόλ του Ρίτσι και η «βουτιά» του Γουίλσον (vid)

Ευτυχώς για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που λίγη ώρα νωρίτερα είχε ηττηθεί από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» με το τελικό 2-1, η Φούλαμ δεν πήρε όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση με την Νιούκαστλ. 

Οι cottagers έμειναν στο 1-1 με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο, με την Άρσεναλ να βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού... 

Στο παιχνίδι του St. James' Park, ο Ματ Ρίτσι ξαφνικά δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο και πέτυχε ένα από τα πιο ατυχή και αστεία αυτογκόλ της σεζόν, ενώ, ο Σκοτ Πάρκερ με τη λήξη του αγώνα στάθηκε στο πέναλτι που πήρε η ομάδα του Μπρους και ανέφερε πως «ο Γουίλσον δέχεται μαρκάρισμα εκτός περιοχής και βουτάει μόλις μπει στην περιοχή...». 

Δείτε το βίντεο από το ματς: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης