Η Γουλβς σόκαρε την Τσέλσι με ανατροπή! (vid)

Με γκολ στο 90'+ 5' από τον Νέτο, η Γουλβς έκανε τρομερή ανατροπή απέναντι στην Τσέλσι στο «Μολινό» κι επικράτησε με σκορ 2-1 υποχρεώνοντας την ομάδα του Λάμπαρντ σε δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από το 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» από την Έβερτον... Ο Ζιρού το γκολ των «μπλε» στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έφτασε στα 88 τέρματα ο Γάλλος στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας τα 87 του Ντένις Μπέργκαμπ.  



Η Γουλβς σόκαρε την Τσέλσι με ανατροπή! (vid)

Η Τσέλσι εξ αρχής είχε την κατάσταση υπό έλεγχο, αν και στο πρώτο μέρος δεν έβγαλε τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ που θα ήθελε μπροστά από τα καρέ του Ρουί Πατρίσιο. Ναι μεν οι Χάβερτς, Μάουντ και Πούλισικ ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, όπως επίσης και ο Ολιβιέ Ζιρού που πήρε φανέλα βασικού, ωστόσο, η καλύτερη στιγμή των «μπλε» ήρθε προς το τελείωμα του πρώτου μέρους όταν ο Ζούμα στο 45' με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο συμπατριώτης του επιθετικός αιφνιδιάστηκε και έστειλε τη μπάλα άουτ με μια επαφή, δίχως να καταφέρει να της δώσει τροχιά προς τα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βρήκε αυτό που έψαχνε και αυτό που δικαιούταν, με τον Τσίλγουελ να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Ζιρού με μονοκόματο σουτ στην κίνηση με το αριστερό να νικάει τον Ρουί Πατρίσιο για το 1-0! Μάλιστα, ο πορτιέρε της Γουλβς προσπάθησε να σταματήσει τη μπάλα, αλλά εκείνη έφυγε από το χέρι του, πέρασε το σώμα του και την τελική γραμμή της εστίας. Οι «μπλε» φάνηκε να εφησυχάζουν μετά το προβάδισμα και οι «λύκοι» αντέδρασαν και με εκπληκτικό σουτ του Ποντένσε έπειτα από δυο προσποιήσεις στους Τσίλγουελ και Τζέιμς έγινε το 1-1! Η ομάδα του Νούνο Σάντο είχε αποκτήσει θάρρος, ο Λάμπαρντ έβαλε στο ματς τους Κόβασιτς και Έιμπραχαμ για να βοηθήσουν, με την Τσέλσι να δικαιώνεται στο 81' όταν ο Νέτο πήγε να πάρει πέναλτι από τον Τζέιμς αλλά ο ρέφερι που είδε το βίντεο πήρε πίσω την απόφαση και η μπάλα δεν στήθηκε στην άσπρη βούλα. 

Αφού δεν πήρε αυτό που ήθελε στη συγκεκριμένη φάση, την ώρα που η Τσέλσι έψαχνε το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά, ο Νέτο κατάφερε σε αντεπίθεση στο 90'+5' με ωραίο διαγώνιο χαμηλό σουτ να νικήσει τον Μεντί για το τελικό 2-1 που υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους σε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης