Τότεναμ και Λέστερ προχωρούν και... βλέπουμε

Η κλήρωση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ χαμογέλασε πλατιά στην Τότεναμ που κληρώθηκε με την Βόλφσμπεργκερ και ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει πόσο μεγάλη ευκαιρία έχει να συνεχίσει δίχως ιδιαίτερο κόπο στη διοργάνωση. Ανώτερο επίπεδο και η Λέστερ κόντρα στην Σλάβια Πράγας. Με την Σοσιεδάδ που φέτος έχει εντυπωσιάσει στην LaLiga η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Μπενφίκα η Άρσεναλ.  



Τότεναμ και Λέστερ προχωρούν και... βλέπουμε

Τα «σπιρούνια» μαζί με τη διεκδίκηση της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ στην ξεκάθαρη πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιούν τη φετινή σεζόν, φαίνεται ότι προσωρινά μπορούν να μείνουν ήσυχοι και για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η Βόλφσμπεργκερ σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που θα μπορέσει να καταφέρει κάτι απέναντι στους Λονδρέζους και φυσικά δίνεται η ευκαιρία - καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τον Φεβρουάριο - για ανάσες και ροτέισον από τον Μουρίνιο. 

Η Λέστερ επίσης έχει ένα απόλυτα εφικτό έργο κόντρα στην Σλάβια Πράγας με ορίζοντα ένα πιο μακρινό στάδιο του Γιουρόπα Λιγκ για φέτος, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να έχουν τα πιο ζόρικα εμπόδια. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ έπεσαν πάνω στη Ρεάλ Σοσιεδάδ του Νταβίντ Σίλβα με την ισπανική ομάδα να έχει κερδίσει φέτος τις εντυπώσεις και με δεδομένη την τωρινή κατάσταση των συλλόγων, δεν θα έπρεπε να θεωρείται τίποτα βέβαιο για το σύνολο του Σόλσκιερ. 

Όσο για τους «κανονιέρηδες», εκείνοι θα πρέπει να τα βάλουν με την Μπενφίκα. Και μπορεί στην Ευρώπη να παρουσιάζουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και μια ομάδα που σκοράρει, όμως, όσο παραμένουν οι αναταράξεις, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα...

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «32» του Γιουρόπα Λιγκ:

Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ

Ντιναμό Κιέβου – Μπριζ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπενφίκα – Άρσεναλ

Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν

Άντβερπ – Ρέιντζερς

Σλάβια Πράγας – Λέστερ

Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ

Μπράγκα – Ρόμα

Κράσνονταρ – Ντινάμο

Γιούνγκ Μπόις – Λεβερκούζεν

Μόλντε – Χόφενχαϊμ

Γρανάδα – Νάπολι

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Λιλ – Άγιαξ

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν

Κώστας Ζάλιαρης