Έκανε... θρίλερ το ντέρμπι κορυφής! (vid)

Με μεγάλο λάθος του Γιορίς στο 81ο λεπτό και τον Σλουπ να σκοράρει από κοντά, η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park, όμως, η Λίβερπουλ απέτυχε να προσπεράσει και το ντέρμπι της Τετάρτης παίρνει πλέον... άγρια ομορφιά! 



Έκανε... θρίλερ το ντέρμπι κορυφής! (vid)

Τα «σπιρούνια» ήταν έτοιμα να περάσουν με νίκη και από την έδρα της Πάλας, αφού, ο Χάρι Κέιν στο 23ο λεπτό με σουτ από μακρινή απόσταση έπειτα από προσπάθειες των Ντομπελέ και Ρεγκιλόν που είχαν σταματήσει στον Γκουαΐτα, κατάφερε να σκοράρει!

Ο Άγγλος στράικερ άνοιξε το σκορ σε φάση που ο πορτιέρε των «αετών» θα μπορούσε να έχει αντιδράσει πολύ καλύτερα ωστόσο, η Πάλας είχε τον τρόπο να πιέσει, να αγχώσει το σύνολο του Μουρίνιο και τελικά να του κάνει μεγάλη ζημιά με την ισοπαλία.

Έπειτα και από δοκάρι που είχε το σύνολο του Ρόι Χότζον με τον Εζέ, ο Σλουπ πετάχτηκε με προβολή και σκόραρε έπειτα από μεγάλο λάθος του Γιορίς στο 81' σε εκτέλεση φάουλ, με τον Γάλλο να μπερδεύεται και από τα σώματα που είχε μπροστά του και να χάνει τη μπάλα.

Το τελικό 1-1 έδωσε τη δυνατότητα στη Λίβερπουλ ν' αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει του ντέρμπι με την Τότεναμ το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης στο Μέρσεϊσαϊντ, ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ έμεινε κι εκείνη στο 1-1 με τη Φούλαμ! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης