Ραϊόλα: «Πογκμπά τέλος από τη Γιουνάιτεντ»!

Στο χειρότερο χρονικό σημείο για τον πελάτη του, μετά από παιχνίδι στο οποίο σκόραρε και προτού η Γιουνάιτεντ διεκδικήσει στο φινάλε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μίνο Ραϊόλα άρχισε τα παιχνίδια και ανέφερε ότι ο Πολ Πογκμπά έχει ουσιαστικά τελειώσει από τους «κόκκινους διαβόλους».  



Ραϊόλα: «Πογκμπά τέλος από τη Γιουνάιτεντ»!

Ο Γάλλος χαφ παραμένει σε πολύ ρηχά νερά και τη φετινή σεζόν, συνεχώς ξεσπά συζήτηση για την μετριότητα της απόδοσής του κι αν τελικά η Γιουνάιτεντ ορθά έπραξε όταν τον επανέφερε στο Μάντσεστερ μετά το πέρασμά του από τη Γιουβέντους και όλες οι ιστορίες που έχουν εκτυλιχθεί με τον Παγκόσμιο Κυπελλούχο του 2018, είναι λογικό να τον έχουν κουράσει.

Παρ' όλα αυτά, ο Ραϊόλα μάλλον επέλεξε πολύ λάθος timing για να κάνει δήλωση για τον πελάτη του και το μέλλον του στην ομάδα του Σόλσκιερ...

Δυο μέρες μετά το γκολ που πέτυχε ο Πογκμπά απέναντι στη Γουέστ Χαμ και μια μέρα πριν από την κρισιμότατη αναμέτρηση με την Λειψία με φόντο μια θέση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο δημοφιλής και ιδιότροπος μάνατζερ ανέφερε στο Tuttosport:

«Μπορώ να πω ότι τελείωσε ο Πογκμπά από τη Γιουνάιτεντ»...

Κώστας Ζάλιαρης