Το VAR προκάλεσε νέα διαφωνία on air για Κάραγκερ και Νέβιλ (vid)

Αντικρίζοντας και τη φάση με το οφσάιντ του Γουότκινς στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα, οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ διαφώνησαν για τον VAR και την τεχνολογία στον τηλεοπτικό αέρα του SkySports. Για το πρόβλημα της σύστασης να βλέπουν οι διαιτητές την οθόνη μίλησε ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ, τον φόβο και την αδυναμία να στηρίξουν οι ρέφερι τις αποφάσεις τους τόνισε ο άλλοτε άσος της Γιουνάιτεντ. 



Το VAR προκάλεσε νέα διαφωνία on air για Κάραγκερ και Νέβιλ (vid)

Οι δυο νυν τηλεσχολιαστές στο SkySports δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο θέμα του τρόπου με τον οποίο έχει επιβληθεί η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο. 

Αυτό που από κοινού αποδέχονται είναι πως ο κόσμος έχει μισήσει το VAR έπειτα απ' όσα παρακολουθεί, ωστόσο, ο Κάραγκερ τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν οι διαιτητές πηγαίνουν να δουν το ριπλέι. 

«Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι ότι τους δημιουργείται φόβος και ουδείς έχει πει στα κεντρικά γραφεία του VAR ότι θα στηρίξει την απόφασή του. Επίσης αυτό έχει κάνει τους ρέφερι να έχουν χάσει πλέον την ακεραιότητά τους στα μάτια του κόσμου και θα πρέπει ν' αλλάξουν οι αστείοι κανονισμοί για το χέρι αλλά και για το οφσάιντ...» ήταν η απάντηση του Γκάρι Νέβιλ. 

Δείτε την ενδιαφέρουσα κουβέντα τους: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης