Τέσσερα στο χαλαρό η Τότεναμ (vid)

Η αποδεκατισμένη και... φοβισμένη Λουντογκόρετς δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο. Πανεύκολα έφτασε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στον τελικό 4-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Τρομερό γκολ από 50 μέτρα ο Γουίνκς, δυο τέρματα ο Βινίσιους.  



Τέσσερα στο χαλαρό η Τότεναμ (vid)

Στην κατάσταση που βρίσκονταν οι Βούλγαροι οτιδήποτε άλλο για την Τότεναμ θα ήταν μια μεγάλη αποτυχία και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο από το πρώτο μέρος με τεράστια ευκολία τελείωσε το παιχνίδι.

Ο Κάρλος Βινίσιους σκόραρε δις, όταν στο 16ο λεπτό από πάσα που προοριζόταν για τον Μπέιλ έγινε αποδέκτης της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους Λονδρέζους τελειώνοντας ψύχραιμα τη φάση.

Στο 34' ο Ντομπελέ έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας απομάκρυνε πάνω στον Ντέλε ¶λι κι ενώ εκείνος θα μπορούσε να έχει σκοράρει, γύρισε τελικά την μπάλα στον Βινίσιους για το 2-0 των «σπιρουνιών».

Η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με την Λουντογκόρετς απλά να περιμένει και να αμύνεται προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά που θα μπορούσε να πάθει. Στο 63' και από το πουθενά, ο Γουίνκς με λόμπα από 50 μέτρα νίκησε τον πορτιέρε των Βούλγαρων για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 ήρθε στο 73' από τον Λούκας Μόουρα από ασίστ του Βινίσιους έπειτα από κλέψιμο του Ντέλε ¶λι στην προσπάθεια της Λουντογκόρετς να παίξει από την άμυνα με τη μπάλα χαμηλά...

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου μετά από τέσσερις αγωνιστικές:

1.Τότεναμ 9

2.¶ντβερπ 9

3.Λίντσερ 6

4.Λουντογκόρετς 0

 

 

Κώστας Ζάλιαρης