Εύκολο καρέ και αφεντικό η Γιουνάιτεντ (vids)

Με τους Μπρούνο Φερνάντες (2) και Ράσφορντ να βάζουν σε θέση ισχύος από το πρώτο μέρος την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Σόλσκιερ επιβλήθηκε 4-1 της Μπασακσεχίρ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μείωσαν και προκάλεσαν ανησυχία οι Τούρκοι στο φινάλε, αλλά ήταν αργά. Παραμένουν το αφεντικό του ομίλου τους οι «κόκκινοι διάβολοι». 



Εύκολο καρέ και αφεντικό η Γιουνάιτεντ (vids)

Η Γιουνάιτεντ είχε στην 11άδα του Φαν ντε Μπεεκ, Καβάνι, Τέλες και Μαρσιάλ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής σκοράροντας δυο φορές στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρέθηκε έξω από την περιοχή με την μπάλα να του έρχεται στρωμένη στο δεξί πόδι και με έναν τρομερό «κεραυνό» σκόραρε για το 1-0.

Στο 19' ήταν πάλι εκείνος ο σκόρερ όταν από γέμισμα του Τέλες από αριστερά για το κεφάλι του Καβάνι, ο τερματοφύλακας των Τούρκων τα έκανε μαντάρα χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Μπρούνο να διπλασιάζει εύκολα τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Το τρίτο γκολ για τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 35' από τον Μάρκους Ράσφορντ που... μπήκε στον χορό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, με το σκορ να προσφέρει ασφάλεια για την κατάκτηση της νίκης και την Μπασακσεχίρ να μην μπορεί να φανεί απειλητική για να προκαλέσει ανησυχία, ο Σόλσκιερ βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Έβγαλε από το ματς και τον Φερνάντες και τον Ράσφορντ και τον Γουάν – Μπισάκα και ξαφνικά... ήρθαν τα καρδιοχτύπια.

Η Μπασακσεχίρ μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντενίζ στο 76ο λεπτό με τον Ντε Χέα να βγάζει τη μπάλα αφού αυτή είχε περάσει την τελική γραμμή, ενώ, στο 80' ο Βίστσα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ προκαλώντας του... τρόμο! Παρ' όλα αυτά με την μοναδική τους τελική στο στόχο στο δεύτερο μέρος, στις καθυστερήσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 με τον Ντάνιελ Τζέιμς που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από αντεπίθεση στην οποία συμμετείχαν και οι Καβάνι, Φαν ντε Μπεεκ και Γκρίνγουντ.

Στους 9 βαθμούς και συνεχίζει να κάνει κουμάντο η Γιουνάιτεντ στον 8ο όμιλο. Στο άλλο ματς, η Παρί επικράτησε 1-0 της Λειψίας χάρη σε γκολ του Νεϊμάρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βαθμολογία του 8ου γκρουπ μετά από 4 αγωνιστικές:

1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

2.Παρί Σεν Ζερμέν 6

3. Λειψία 6

4.Μπασακσεχίρ 3

Κώστας Ζάλιαρης