Η Σίτι δεν σταματάει να κάνει σχέδια για τον Μέσι!

Από τη στιγμή που από τον προσεχή Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα μαζί του, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κάνει σχέδια για τον Λιονέλ Μέσι, τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τα επόμενα δυο χρόνια και ... την εκμετάλλευση της δύναμης του ονόματός του για το MLS!  



Η Σίτι δεν σταματάει να κάνει σχέδια για τον Μέσι!

Οι «πολίτες» δεν πτοήθηκαν από το γεγονός της παραμονής του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι και όπως αναφέρουν οι Times έχει εκπονηθεί πλάνο με το οποίο τα αφεντικά της Σίτι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη σχέση του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μέσι.

Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, σε ενάμιση μήνα θα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα με οποιαδήποτε ομάδα για το μέλλον του και στη Σίτι θέλουν να κάνουν το μεγάλο κόλπο για να τον τραβήξουν στο Μάντσεστερ.

Μέσα στο γενικότερο σχέδιο θα υπάρχουν και θέματα δημόσιας εικόνας, εκμετάλλευσης δικαιωμάτων και χορηγιών που θα μπορέσουν ν' αποφέρουν πολλά έσοδα στη Σίτι από την συνύπαρξη και τη συνεργασία με τον Αργεντινό μάγο.

Προφανώς και το ενδεχόμενο να πάρει εμπειρίες από το MLS μετά από χρόνια στην New York City FC θα τεθεί επί τάπητος και θα είναι μια από τις προοπτικές που θα του παρουσιαστούν...

Κώστας Ζάλιαρης