Επιστρέφουν οι οπαδοί τον Δεκέμβρη στα γήπεδα!

Η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον πήρε την απόφαση ώστε από τις 2 του Δεκέμβρη στις περιοχές της Αγγλίας με την μικρότερη διασπορά να μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 4.000 οπαδοί στις εξέδρες των γηπέδων της Πρέμιερ Λιγκ!  Advertisement
Επιστρέφουν οι οπαδοί τον Δεκέμβρη στα γήπεδα!

Ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα στηρίξει ξανά την αγαπημένη του ομάδα, για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο!

Η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον πήρε την απόφαση από την 2α Δεκεμβρίου του 2020, όταν και θα ολοκληρωθεί και το δεύτερο εθνικό lockdown, να μπορέσουν οι οπαδοί να στηρίξουν τις ομάδες τους και ν' απολαύσουν ξανά το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα σε ανοιχτούς χώρους.

Αυτό, βέβαια, θα γίνεται στις περιοχές με την μικρότερη διασπορά βάσει και των επιστημονικών μελετών που θα συνεχίζονται καθημερινά.

Στις περιοχές βαθμίδας 1 θα φιλοξενούνται μέχρι και 4.000 οπαδοί, στην βαθμίδα 2 θα μειώνονται στους 2.000, ενώ, στην βαθμίδα 3 που θα πρόκειται για περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο, φυσικά δεν θα υπάρχει κόσμος στα αθλητικά γεγονότα.

Κώστας Ζάλιαρης