Ο Χέντερον έγινε ο 69ος παίκτης της Γιουνάιτεντ στην εθνική Αγγλίας

Ο Ντιν Χέντερσον έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ιρλανδία στο φιλικό του «Γουέμπλεϊ» κι έγινε ο 69ος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο, ισοφαρίζοντας... την Έβερτον.  



Ο Χέντερον έγινε ο 69ος παίκτης της Γιουνάιτεντ στην εθνική Αγγλίας

Ο πορτιέρε που έπειτα από δυο εκπληκτικές σεζόν με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους», να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να πάρει τις ευκαιρίες του.

Η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη, ήταν αυτή που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στο «Γουέμπλεϊ», με τον Ντιν Χέντερσον να μπαίνει με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής νίκης (3-0) της Αγγλίας επί της Ιρλανδίας.

Στην πρώτη του εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο «Ντίνο» έγινε ο 69ος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καταφέρνει να παίξει στα «τρία λιοντάρια», ισοφαρίζοντας τους 69 που το έχουν καταφέρει και από πλευράς Έβερτον.

Στους 74 έχει φτάσει η Λίβερπουλ, έναν περισσότερο έχει η Άστον Βίλα με τον Τζακ Γκρίλις να είναι από τους διακριθέντες στο ματς με τους Ιρλανδούς, ενώ, η Τότεναμ έχει στείλει τους περισσότερους διεθνείς στην Αγγλία με 78 ποδοσφαιριστές.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης