Μεγάλο πρόβλημα οι απαγορεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάει... Αλβανία το Αγγλία - Ισλανία!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει οποιοσδήποτε να μπει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών αν έχει ταξιδέψει στην Σκανδιναβία, με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο να επηρεάζεται άμεσα! «Μετακομίζει» το ματς της Αγγλίας με την Ισλανδία, πολλοί διεθνείς δεν ενσωματώνονται στις εθνικές ομάδες λόγω υποχρεώσεων στις βόρειες χώρες. 



Μεγάλο πρόβλημα οι απαγορεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάει... Αλβανία το Αγγλία - Ισλανία!

Η UEFA θ' αποφασίσει το προσεχές διάστημα για τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα της Αγγλίας με τους Ισλανδούς για το Nations League που έχει προγραμματιστεί για τις 18 του μηνός στο «Γουέμπλεϊ». 

Το γεγονός πως η Ισλανδία τρεις μέρες νωρίτερα θα έχει παίξει στη Δανία, αναγκάζει την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να κάνει την αλλαγή, αφού, στο Ηνωμένο Βασίλειο όποιος προέρχεται από την Σκανδιναβία και μπει στο Νησί θα πρέπει να τηρήσει υποχρεωτική καραντίνα δυο εβδομάδων δίχως εξαιρέσεις. 

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε αρκετές εθνικές ομάδες που δεν θα έχουν διαθέσιμους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται επί αγγλικού εδάφους, αφού, δεν θα μπορούν να γυρίσουν εγκαίρως αν παίξουν στις σκανδιναβικές χώρες. 

Κώστας Ζάλιαρης