Η Πάλας διέλυσε την Λιντς

Με τον Έζε να σκοράρει για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και την Κρίσταλ Πάλας σε πολύ καλό απόγευμα, οι «αετοί» έφτασαν εύκολα στο τελικό 4-1 κόντρα στη Λιντς σε ένα αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι στο Λονδίνο.  



Η Πάλας διέλυσε την Λιντς

Από νωρίς οι γηπεδούχοι στο Selhurst Park έδειξαν τις διαθέσεις τους και στο 12ο λεπτό προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Νταν από κόρνερ του Έζε.

Ο τελευταίος κατάφερε ν΄ανοίξει λογαριασμό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ σκοράροντας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 2-0 της Πάλας στο 22'.

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, ο Μπάμφορντ είδε τον VAR να του ακυρώνει γκολ για... εκτεθειμένο χέρι και συνεπώς οφσάιντ, σε φάση που κρέμασε πολύ όμορφα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Αυτό που έκανε τη Λιντς να ελπίζει πως θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς ήταν η μείωση του σκορ αρκετά γρήγορα με τον... δράστη και της φάσης του ακυρωθέντος γκολ, ωστόσο, η ομάδα του Μπιέλσα θα δεχόταν άλλα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Κεφαλιά ο Έλντερ Κόστα σε... λάθος εστία και 3-1 με αυτογκόλ, ενώ, ο Τζόρνταν Αγιού στο 70' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα στο Selhurst Park.

Στην 6η θέση η Πάλας, στο -3 από την Σαουθάμπτον, στην 14η η Λιντς μετά και από το νέο κακό αποτέλεσμα.