Τριάρα στο χαλαρό η Τσέλσι

Με προβάδισμα δυο τερμάτων και με παίκτη παραπάνω από το πρώτο μέρος, η Τσέλσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει μια εξαιρετικά άνετη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας στο 3-0 επί της Ρεν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  



Τριάρα στο χαλαρό η Τσέλσι

Οι «μπλε» του Λονδίνου λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης γνωστοποίησαν ότι ο Κάι Χάβερτς έχει προσβληθεί από κορονοϊό και έχει μπει σε απομόνωση, ωστόσο, οι συμπαίκτες του δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στην άνετη επικράτηση.

Στο 10ο λεπτό ο Βέρνερ κέρδισε το πέναλτι από την ανατροπή του Ντάλμπερτ για να εκτελέσει εύστοχα για το 1-0, ενώ, στο 40' ο ίδιος θύτης έκανε χέρι σε σουτ του Άμπραχαμ και με τον ρέφερι να συμβουλεύεται και το βίντεο, η μπάλα στήθηκε ξανά στην άσπρη βούλα. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεν αντίκρισε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε, ο Βέρνερ εκτέλεσε ξανά εύστοχα κι έκανε το 2-0.

Ο Τάμι Άμπραχαμ θα πετύχαινε κι αυτός ένα γκολ στο 50ο λεπτό από ασίστ του Ρις Τζέιμς στην περιοχή και προβολή του υψηλόσωμου φορ για το 3-0 της Τσέλσι, που έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Βέρνερ και Ζιρού στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να διευρύνει περισσότερο το σκορ.

Η Ρεν είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 83' όταν ο Γκρενιέ από θέση βολής πλάσαρε όμως ο Μεντί κατάφερε να κρατήσει ακόμα μια φορά ανέπαφη την εστία του.

Κώστας Ζάλιαρης