Ένα γκολ, διαχείριση και νίκη η Σίτι (vid)

Με γκολ του Γουόκερ από μακρινή απόσταση στο πρώτο ημίχρονο και με αρκετή αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα όσο παρέμενε εύθραυστο το σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες μετά και το 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  



Ένα γκολ, διαχείριση και νίκη η Σίτι (vid)

Πριν από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε μόλις μια νίκη στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος στο χειρότερο ξεκίνημα ever του Καταλανού προπονητή σε πάγκο ομάδας στις Λίγκες που έχει βρεθεί.

Η Σίτι, δεν πέρασε εύκολα από το Σέφιλντ, χρειάστηκε ένα μακρινό σουτ του Γουόκερ στο 28ο λεπτό με τον Λούντστραμ να μην καταφέρνει να σταματήσει τη μπάλα που γλίστρησε στο χορτάρι και έτσι έγινε το 1-0 με το οποίο οι «πολίτες» έφυγαν από το Bramall Lane.

Με αυτη τη νίκη η Σίτι αντέδρασε μετά το 1-1 με την Γουέστ Χαμ στην προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος έδειξε ότι ο τρόπος διαχείρισης ήταν τέτοιος που θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να της έχει προκαλέσει νέα ζημιά και να την έχει οδηγήσει σε νέα απώλεια βαθμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «λεπίδες» του Κρις Γουάιλντερ παρέμειναν δίχως θετικό αποτέλεσμα, αν και το ματς με τους «πολίτες» δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι εντός προγράμματος, ειδικά για τη φετινή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης