Μουρίνιο: «Ελπίζω όλοι στο πούλμαν να είναι όσο εκνευρισμένος είμαι κι εγώ»! (pic)

Έχοντας αποφασίσει να γίνει πλέον όσο πιο ενεργός μπορεί στα social media, ο Ζοσέ Μουρίνιο έβγαλε φωτογραφία ακόμα και μετά την ήττα (1-0) από την Άντβερπ για το Europa League, προκειμένου να στείλει μήνυμα στους παίκτες του...      Advertisement
Μουρίνιο: «Ελπίζω όλοι στο πούλμαν να είναι όσο εκνευρισμένος είμαι κι εγώ»! (pic)

Τα «σπιρούνια» μια εβδομάδα μετά το 3-0 επί της Λίντσερ και λίγες μέρες μετά το 1-0 επί της Μπέρνλιηττήθηκαν εκτός έδρας από την Άντβερπ παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο, δεδομένης και της ευκαιρίας που είχαν για το απόλυτο λόγω και της δυναμικής της αντιπάλου τους.

Οι αναπληρωματικοί που πήραν χρόνο συμμετοχής δεν ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Πορτογάλος κόουτς κι εκείνος έδειξε ότι πλέον... θα ξέρει πολύ πιο εύκολα σε ποιους να στηριχθεί. 

«Οι επιλογές μου θα γίνονται πιο εύκολα από εδώ και πέρα ... » ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τους παίκτες που δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία τους, ενώ, με φωτογραφία που ανήρτησε στα social media από το πούλμαν, έγραψε: 

«Οι κακές εμφανίσεις αξίζουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Ελπίζω στο πούλμαν να είναι όλοι όσο εκνευρισμένος είμαι κι εγώ. Αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα) προπόνηση».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης