Σοκαριστικό: Αυτοκτόνησε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι!

Απόλυτος θρήνος και μια μεγάλη τραγωδία... Ο 17χρονος Τζέρεμι Γουίνστεν, πίστεψε πως τα πάντα τελείωσαν όταν πλέον η Μάντσεστερ Σίτι τον αποδέσμευσε από τα τμήματα υποδομής και έβαλε τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας την απόρριψη και έχοντας εμφανίσει σημάδια κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα! 



Σοκαριστικό: Αυτοκτόνησε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι!

Ένα παιδί 17 ετών με τόσες σκέψεις να του βασανίζουν το μυαλό, δίχως να καταφέρει να μιλήσει πουθενά, έβαλε τόσο άδοξα και άδικα τέλος στη ζωή του για το ποδόσφαιρο...

Αντιμετωπίζοντας ψυχικά προβλήματα και μη έχοντας την ευκαιρία να τα επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια, ο Τζέρεμι Γουίνστεν αυτοκτόνησε μη αντέχοντας άλλο το συναίσθημα της απόρριψης από τη στιγμή που τον αποδέσμευσε η Μάντσεστερ Σίτι. 

Πάντοτε να βρίσκετε χρόνο για τους άλλους, πάντοτε να ενδιαφέρεστε για τον συνάνθρωπό σας, πάντοτε να στέκεστε στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περνάει στη ζωή του ο διπλανός του. Γι' αυτό, μια κουβέντα, ένα χαμόγελο, ένα ακούμπημα στον ώμο, μπορεί να βοηθήσει τρομερά.

Κώστας Ζάλιαρης