Μια ισοπαλία που... την αποφάσισε ο Μίτροβιτς!

Αρχικά αστόχησε σε πέναλτι κι έπειτα δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του όταν είχε το προβάδισμα, κάνοντας πέναλτι σε αντίπαλο! Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ έμειναν στο 1-1 στο Bramall Lane, συνεχίζουν δίχως νίκη τη φετινή σεζόν και η κατάστασή τους αποτυπώνεται στην παρουσία τους στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας...  



Μια ισοπαλία που... την αποφάσισε ο Μίτροβιτς!

Ο Μίτροβιτς αστόχησε στο 4ο από τα 10 τελευταία πέναλτι που έχει εκτελέσει ως ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ και της Φούλαμ και όχι μόνο αυτό, αλλά επέτρεψε στις «λεπίδες» να σκοράρουν και ν' απαντήσουν στο γκολ του Λούκμαν για να διαμορφωθεί το 1-1 της αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής.

Όση διάθεση κι αν έδειξε η ομάδα του Γουάιλντερ εξ αρχής βάζοντας δύσκολα στον Αρεολά και διατηρώντας τον σε εγρήγορση με τις επικίνδυνες καταστάσεις που προέκυπταν για την εστία των Λονδρέζων, το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ ήταν εκείνο που θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ.

Παρά το χαμένο πέναλτι του Μίτροβιτς στο 57' έπειτα από χέρι του Ρόμπινσον, ήρθε η τρομερή ατομική ενέργεια του Λούκμαν στο 77' για το 1-0.

Το προβάδισμα δεν διέτρεχε κίνδυνο κι όμως χάθηκε όταν ο Μίτροβιτς ανέτρεψε τον Ρόμπινσον στην περιοχή έπειτα από στημένη φάση των «λεπίδων», με τον ρέφερι να βλέπει και το βίντεο και ν' αποφασίζει να δείξει την άσπρη βούλα απ' όπου ο Σαρπ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (81' Σαρπ), Έγκαν, Στέφενς, Μπάλντοκ, Μπέργκε, Νόργουντ, Λούντστραμ, Λόου (19' Ρόμπινσον), ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ (64' Μπρούστερ)

Φούλαμ: Αρεολά, Άινα, Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Ρόμπινσον, Κέιρνι, Ανγκουίσα, Καβαλέιρο, Λόφτους – Τσικ (81' Λεμινά), Λούκμαν, Μίτροβιτς

Κώστας Ζάλιαρης