Νασρί και με διαφορά!

Ο Σαμίρ Νασρί είναι ο εκλεκτός των αναγνωστών του england365.gr στη ψηφοφορία για την πιο εντυπωσιακή εσωτερική μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο «Νησί»! Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι άφησε με διαφορά πίσω στη δεύτερη θέση τον Άσλεϊ Γιανγκ της συμπολίτισσας. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.



Νασρί και με διαφορά!

Νασρί στη Σίτι 41%

Έχει κάνει τη διαφορά με το καλημέρα στους «πολίτες» τροφοδοτώντας με ασίστ τον Έντιν Τζέκο στο εκπληκτικό 5-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» επί της Τότεναμ. Μαζί με τον Φάμπρεγας ήταν δύο από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού.


Άσλεϊ Γιάνγκ στη Γιουνάιτεντ 26%

«Έδεσε» απίστευτα με τον Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταφέροντας στους «κόκκινους διαβόλους» τη χημεία που είχα από την εθνική Αγγλίας. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μέχρι στιγμής στη σεζόν.


Μεϊρέλες στην Τσέλσι 17%

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ήθελε έναν ποιοτικό μέσο και έφαγε τον κόσμο για να τον βρει ανάμεσα σε Μόντριτς, Περέιρα και άλλους. Τελικά ο ιδανικός που πληρούσε τα κριτήρια βρέθηκε και μάλιστα στο Νησί με έναν παίκτη που έδωσε πέρυσι αλλά και φέτος τα διαπιστευτήριά του με τη Λίβερπουλ.


Αρτέτα στην Άρσεναλ 8%

Ο παίκτης που θα κάλυπτε το κενό του Φάμπρεγας οργανωτικά στη μεσαία γραμμή έπρεπε να έχει ποιότητα, να βλέπει γήπεδο και να έχει την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ. Η παρουσία του Αρτέτα για χρόνια στην Έβερτον με σταθερά υψηλή απόδοση έπεισε τον Αρσέν Βενγκέρ σε μία κίνηση της τελευταίας στιγμής.


Ντάουνινγκ στη Λίβερπουλ 8%

Ήταν από τους MVP της περσινής Άστον Βίλα, ήταν Άγγλος και είχε την εμπιστοσύνη του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική. Τα στοιχεία του ήταν αυτά που αναζητούσε ο Κένι Νταλγκλίς για τη Λίβερπουλ και ήδη αποτελεί έναν από τους παίκτες κατατεθέν στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων».