Απόλυτη ειλικρίνεια από Ρόμπερτσον: «Δεν το πιστεύω ότι χάσαμε τόσο, είναι ντροπή...» (vid)

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε ακριβώς έτσι όπως θα ήθελαν να το ακούσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ μετά την ιστορική «σφαλιάρα» που δέχθηκε η ομάδα του Κλοπ με το τελικό 7-2 από την Άστον Βίλα. «Θα μπορούσα να έρθω και να πω ότι τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος ήρθαν με κόντρες, αλλά δεν χάσαμε το ματς από αυτό. Το παιχνίδι είχε χαθεί πολύ πριν από αυτό...» σχολίασε. 



Απόλυτη ειλικρίνεια από Ρόμπερτσον: «Δεν το πιστεύω ότι χάσαμε τόσο, είναι ντροπή...» (vid)

Ο Σκωτσέζος φουλ μπακ και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του δεν είχε καμία διάθεση να προσπαθήσει να βρει δικαιολογίες για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα των «κόκκινων» στο Μπέρμιγχαμ το βράδυ της Κυριακής. 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε με τέτοιο σκορ για να πω την αλήθεια... Τα τρία γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος ήταν όλα από κόντρες, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό που χάσαμε. Είχαμε χάσει πολύ πριν συμβούν αυτά. Από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε στο κλίμα, δεν πήραμε δεύτερες μπάλες, δεν σκοράραμε από τις ευκαιρίες που φτιάξαμε και αντ' αυτού δεχθήκαμε γκολ σε κάθε δική τους ευκαιρίες. 

Ήταν καλύτεροι σε κάθε τομέα του παιχνιδιού και το αναγνωρίζουμε στην Άστον Βίλα, αλλά αν παρουσιαζόμαστε έτσι δεν θα πάρουμε τίποτα από κανένα ματς. Ως παίκτες της Λίβερπουλ, είναι ντροπή αυτό το αποτέλεσμα» είπε ο Άντι Ρόμπερτσον...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης