Λίβερπουλ vs Άρσεναλ: Το ντέρμπι της Premier League ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από Premier League, LaLiga Santander, Liga NOS και Bundesliga συνεχίζονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει το κλασικό αγγλικό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ. 



Λίβερπουλ vs Άρσεναλ: Το ντέρμπι της Premier League ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

- Την Δευτέρα 28/9 στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 2HD & ταυτόχρονα στο COSMOTE SPORT 4K

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD οι τηλεθεατές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πολυαναμενόμενο τελικό του Super Cup Γερμανίας μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, πλούσια δράση από μπάσκετ και μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την πρεμιέρα -για τη νέα σεζόν- της εκπομπής «Blast from the Past».

Ποδόσφαιρο με το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ και τον τελικό του Super Cup Γερμανίας

Στην Premier League, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Δευτέρας 28/9, όπου η περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ υποδέχεται την τρίτη στην κατάταξη Άρσεναλ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), σε ένα ματς που θα μεταδοθεί και από το COSMOTE SPORT 4K. Από τις αναμετρήσεις της Κυριακής 27/9 ξεχωρίζει ο αγώνας της πρωτοπόρου Λέστερ με την Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 27/9, 18.30, COSMOTE SPORT 1HD), αλλά και η εντός έδρας αναμέτρηση της Τότεναμ με αντίπαλο τη Νιούκαστλ (Κυριακή 27/9, 16.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Στην Γερμανία, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο τελικός του εγχώριου Super Cup ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ. O αγώνας των δύο αντιπάλων για την κατάκτηση του Κυπέλλου θα μεταδοθεί την Τετάρτη 30/9, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 3HD (21.30). Για την 2η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Χόφενχαϊμ (Κυριακή 27/9, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD). 

Οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σεβίλη ξεκινούν αυτή την εβδομάδα την πορεία τους στην LaLiga Santander, στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την απουσία τους στις δυο πρώτες να αφορά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ειδικότερα, η Ατλέτικο θα υποδεχθεί, την Κυριακή 27/9, την Γρανάδα (17.00, COSMOTE SPORT 2HD), η «Μπάρτσα» την Βιγιαρεάλ (Κυριακή 27/9, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η Σεβίλη θα παίξει στο Κάντιθ (Κυριακή 27/9 COSMOTE SPORT8HD). 

Μπάσκετ με NBA Finals & κορυφαίες αναμετρήσεις από τα ευρωπαϊκά παρκέ

Στο μπάσκετ, συνεχίζονται οι τελικοί των περιφερειών στο ΝΒΑ, με το πέμπτο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς για τη Δυτική περιφέρεια (Κυριακή 27/9, 04.00, COSMOTE SPORT 4HD). 

Στα ευρωπαϊκά παρκέ, η τρίτη αγωνιστική της ACB Liga Endesa ανοίγει αυλαία την Κυριακή 27/9 με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο (13.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ την ίδια μέρα θα δοθεί το τζάμπολ και για το ματς Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (19.00, COSMOTE SPORT 4HD). 

Formula 1 & Moto GP για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD το τριήμερο 25-28/9 και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, η Formula 1 συνεχίζεται στο Sochi Autodrom της Ρωσίας (COSMOTE SPORT 5HD), με τον Λιούις Χάμιλτον να προηγείται στο πρωτάθλημα των οδηγών, με 35 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο, Βάλτερι Μπότας. Όλη η δράση του τριημέρου θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 5HD, με τον αγώνα της Κυριακής 27/9 (14.10) να είναι ταυτόχρονα διαθέσιμος και από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Στο MotoGP, η δράση μεταφέρεται στην Ισπανία και το Circuit de Barcelona-Catalunya για τον 9ο αγώνας της χρονιάς. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις του τριημέρου μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 27/9 (15.30) στο COSMOTE SPORT 7HD.