Ακάθεκτη η Έβερτον! (vids)

Το απόλυτο διατηρεί η εντυπωσιακή Έβερτον που μετράει πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, φτάνοντας και 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο! Πρώτη φορά από τη σεζόν 1993-1994 κάνει το τρία στα τρία στην έναρξη του πρωταθλήματος το κλαμπ του λιμανιού, το μακρινό 1938-1939 είχε κάνει πέντε σερί νίκες!   



Ακάθεκτη η Έβερτον! (vids)

Τα «ζαχαρωτά» του Κάρλο Αντσελότι μετά τις Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ επιβλήθηκαν και της Πάλας στην 3η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 από τπ πρώτο μέρος και αντιδρώντας άμεσα μετά το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς «αετών».

Στο 10ο λεπτό η συνεργασία από τους Χάμες και Κόλεμαν έστειλε τον Κάλβερτ – Λιούιν απέναντι στο γκολ κι εκείνος δεν γινόταν ν' αστοχήσει για το 1-0 των φιλοξενούμενων στο Selhurst Park, με την ισοφάριση να έρχεται στο 26' από την κεφαλιά του Κουγιατέ παρά το γεγονός πως η Πάλας δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και δεν φαινόταν ότι στι συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι.

Προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο ρέφερι μαζί με τον VAR και τη βοήθεια του βίντεο έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις έδωσαν πέναλτι υπέρ της Έβερτον για χέρι του Γουόρντ, με τον Ριτσάρλισον να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-1.

Το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ είχε στιγμές κατά τις οποίες έψαξε και το τρίτο γκολ, το οποίο δεν ενόχλησε κανέναν που δεν ήρθε, αφού η ομάδα του Αντσελότι έκανε το 3x3 στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Τάουνσεντ, ΜακΚάρθι, ΜακΆρθουρ (88' Ρίντεβαλντ), Εζέ (75' Μπατσουαγί), Τζόρνταν Αγιού (82' Μπεντεκέ), Ζαχά

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόλεμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Ντουκουρέ, Άλαν, Αντρέ Γκόμες (76' Σίγκουρντσον), Χάμες (86' Ιγουόμπι), Κάλβερτ – Λιούιν, Ριτσάρλισον (90' Ντέιβις)

Κώστας Ζάλιαρης