Η φωτογραφία που προετοιμάζει τους οπαδούς της Τσέλσι για... μεγάλα πράγματα

Ζίγιεχ και Πούλισικ. Όλα τα καλά ξεκινούν από μια καλή φιλία. Η Τσέλσι μπορεί να περιμένει πολλά από εκείνους, βλέποντάς τους αγκαλιασμένους στο Cobham, συζητώντας προφανώς όλα όσα θα κάνουν στο γήπεδο και τον τρόπο με τον οποίο θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και με... κλειστά μάτια!  Advertisement
Η φωτογραφία που προετοιμάζει τους οπαδούς της Τσέλσι για... μεγάλα πράγματα

Ο Χακίμ Ζίγιεχ δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει με τη μπλε φανέλα και να κάνει ντεμπούτο. Ο Πούλισικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Λάμπαρντ μετά το restart τον περασμένο Ιούνιο στην επιστροφή του ποδοσφαίρου μετά τον κορονοϊό.

Φυσικά ο «Φράνκι» θέλει να δει από τον Αμερικάνο να έχει συνέπεια στο παιχνίδι και τις επιδόσεις του και να βοηθήσει από την αρχή στη φετινή σεζόν κι όχι να καθυστερήσει τόσο, όπως το έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο έχοντας χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και αντιμετωπίζοντας τραυματισμό.

Ο Μαροκινός εξτρέμ και μόνο με τη μεταγραφή του έχει κάνει τους οπαδούς των «μπλε» ν' ανυπομονούν να τον δουν και η ευχή τους είναι να μην είναι... στα χαμένα, όπως ο Χάβερτς σε αυτές τις πρώτες εμφανίσεις του με τη νέα του ομάδα, όπου ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Η φωτογραφία και το χαμόγελο, πάντως, των Ζίγιεχ και Πούλισικ, προσφέρουν υποσχέσεις...

Κώστας Ζάλιαρης