Highlights: Ο θρίαμβος της Λίβερπουλ και οι μεγάλες νίκες των Μπράιτον και Λέστερ (vids)

Με την νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να ξεχωρίζει, η δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είχε να επιδείξει και μεγάλες νίκες για τις Μπράιτον και Λέστερ κόντρα σε Νιούκαστλ και Μπέρνλι αντίστοιχα.  



Highlights: Ο θρίαμβος της Λίβερπουλ και οι μεγάλες νίκες των Μπράιτον και Λέστερ (vids)

Οι «κόκκινοι» του Κλοπ πέρασαν νικηφόρα από το Λονδίνο και την έδρα των «μπλε» που πριν από λίγους μήνες ήταν εκείνοι που τους έστεψαν και μαθηματικά Πρωταθλητές Αγγλίας με τη νίκη τους (2-1) επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Δυο γκολ ο Μανέ, με κεφαλιά στο 50' και έπειτα από τραγικό λάθος του Κέπα στο 54' διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 για το σύνολο του Κλοπ, με το οποίο έκανε ντεμπούτο ο Τιάγκο Αλκάνταρα και ξεχώρισε. Ο Άλισον απέκρουσε πέναλτι του Ζορζίνιο στο 75ο λεπτό, ενώ, οι Λονδρέζοι από το πρώτο μέρος έπαιζαν με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Κρίστενσεν σε κράτημα του Μανέ που έφευγε μόνος απέναντι από τον Κέπα...

 

Στο St. James' Park, η Μπράιτον έκανε τρομερό πέρασμα και έφυγε από την έδρα της Νιούκαστλ με το υπέρ της 3-0. Οι «καρακάξες» μετά το δικό τους 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα έκαναν πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα, με τους «γλάρους» να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Απίθανη αποβολή του Μπισούμα για... καρατιά στο 89ο λεπτό!

Στο King Power Stadium, η Λέστερ συνέχισε νικηφόρα και σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι, έφτασε στο 4-2 και το 2x2 στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι «clarets» είχαν προηγηθεί από το 10ο λεπτό, όμως, οι «αλεπούδες» έφτασαν στο 3-1 μέχρι το 61', δέχθηκαν εκ νέου μείωση του σκορ, για να διαμορφώσουν το τελικό 4-2 με εκπληκτικό σουτ του Πράετ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης