Ξεσάλωσαν και νικήτρια βγήκε η Λιντς!

Λιντς και Φούλαμ μετά τη μεγάλη επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξαν μεταξύ τους ένα ματς που ήταν... θεότρελο, απολαυστικό για τους οπαδούς που υποστηρίζουν άλλες ομάδες και τα «παγώνια» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το τελικό 4-3!



Ξεσάλωσαν και νικήτρια βγήκε η Λιντς!

Ο Έλντερ Κόστα μόλις στο 5ο λεπτό με τρομερό σουτ ολομόναχος μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Μπιέλσα και κάπως έτσι... άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Οι Λονδρέζοι βρήκαν απάντηση με τον Μίτροβιτς στο 34' που ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 41' η Λιντς απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με τον ίδιο τρόπο, από την άσπρη βούλα, απ' όπου εκτέλεσε ο Κλιχ.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Τσάμπιονσιπ στο 50' θα έβρισκαν και τρίτο γκολ με τον Μπάμφορντ που έτρεξε στον κενό χώρο, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε ανενόχλητος, για να γράψει και το 4-1 ο Έλντερ Κόστα στο 56' από το ύψος της περιοχής με εκπληκτικό σπριντ και σουτ στον ουρανό των διχτύων της εστίας!

Η Φούλαμ έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση και κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να φτάσει κοντά στη διεκδίκηση του ματς, κάνοντας την αναμέτρηση εντυπωσιακή με την εξέλιξή της!

Στο 62' ο Ντε Κόρντοβα – Ριντ με χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία μείωσε, ο Μίτροβιτς με τρομερή κεφαλιά στο 67' επανέφερε τους «cottagers» σε θέση βολής για την ισοπαλία, λίγο αργότερα ο Κεμπάνο είχε δοκάρι σε φάση που τρομοκράτησε τη Λιντς, ωστόσο, το σύνολο του El Loco Μπιέλσα πήρε την πρώτη του νίκη στην Πρέμιερ έπειτα από 16 χρόνια μετο τελικό 4-3!

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιντς: Μέλιερ, Άιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς, Έλντερ Κόστα, Ροντρίγκο (46' Ρόμπερτς), Κλιχ, Χάρισον, Μπάμφορντ (70' Αλιόσκι)

Φούλαμ: Αρεολά, Τετέ, Χέκτορ, Οντόι, Μπράιαν, Ανγκουίσα, Ριντ (70' Λεμινά), Καμαρά (58' Κεμπάνο), Ονόμα (58' Ντε Κόρντοβα – Ριντ), Καβαλέιρο, Μίτροβιτς

Κώστας Ζάλιαρης