Τελειωμένο του Ζότα, «ρώτησε» για Κάμπακ!

Η Λίβερπουλ το τελευταίο 15ήμερο των μεταγραφών δείχνει να φορτσάρει για να κλείσει όποια κενά θεωρεί ο Κλοπ πως έχει η ομάδα του! Κλεισμένος ο Ζότα, πάει Γουλβς ο Χούβερ, «ρώτησε» για Κάμπακ αλλά προς το παρόν ... τηρείται σιγή ιχθύος από τους «κόκκινους».  Advertisement
Τελειωμένο του Ζότα, «ρώτησε» για Κάμπακ!

Ο Ντιόγκο Ζότα φέρεται έτοιμος να κάνει το βήμα από το «Μολινό» στο «Άνφιλντ» και να παίξει για τη Λίβερπουλ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς δημοσιογράφους, όλα είναι τελειωμένα, με τον παίκτη να υπογράφει μέχρι και το 2025 έναντι 41+4 εκατομμυρίων λιρών.

Αντίθετα, ο νεαρός αμυντικός, Κι Γιάνα Χούβερ αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να γίνει «λύκος» για 13,5 εκατομμύρια (9 + 4,5), με τη Λίβερπουλ να εξασφαλίζει ποσοστό μεταπώλησης στο 15%.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» φέρονται να ρώτησαν τη Σάλκε και για τον 20χρονο αμυντικό από την Τουρκία, Όζαν Κάμπακ, ωστόσο, η απάντηση του συλλόγου ήταν πως: «Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τόσο πολύ το ρόστερ αυτή τη στιγμή με το πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη...».

Κώστας Ζάλιαρης