Ο Βέρνερ σοκαρίστηκε από την άμυνα της Μπράιτον! (vids)

Ο Τίμο Βέρνερ κέρδισε το πέναλτι για την Τσέλσι στη νίκη (3-1) επί της Μπράιτον, αποκόμισε τραυματισμό, ήταν αρκετά μέτρια η απόδοσή του, όμως, το αιτιολόγησε αυτό καθώς αντίκρισε για πρώτη φορά το σκληρό, αγγλικό παιχνίδι.  Advertisement
Ο Βέρνερ σοκαρίστηκε από την άμυνα της Μπράιτον! (vids)

Ο Γερμανός επιθετικός ήταν εκείνος που στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης της Δευτέρας ανετράπη από τον Ράιαν και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ο Ζορζίνιο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Μαζί με τον Χάβερτς, ο Βέρνερ κινήθηκε σε ρηχά νερά, με τον πρώην φορ της Λειψίας ν' αποκομίζει τραυματισμό αλλά και να εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πρώτη φορά με μαρκάρουν τρία τέτοια κορμιά στην άμυνα. Ήταν όλοι τους ψηλοί, δυνατοί, δεν είχα ξαναπαίξει με τέτοιους αντιπάλους, με τέτοια άμυνα. Ήταν θηριώδεις.

«Αισθανόμουν την ενόχληση στον μυ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι και δεν μπορούσα να κάνω τις κινήσεις που θα ήθελα, όμως χαίρομαι που βοήθησα με το πέναλτι που κέρδισα. Σε μια εβδομάδα θα είμαι εντάξει, σημασία έχει η νίκη» είπε ο Γερμανός επιθετικός

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης