Το πήρε... απ’ τα αποδυτήρια!

Η Γουλβς χρειάστηκε μόλις τα έξι πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane για να πάρει όλους τους βαθμούς από το ματς, επικρατώντας με σκορ 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Ιδανικό δώρο και για τον Νούνο Σάντο που ανανέωσε μέχρι και το 2023 στον πάγκο των «λύκων»...  



Το πήρε... απ’ τα αποδυτήρια!

Εκρηκτικό και ονειρώδες ήταν για τη Γουλβς το ξεκίνημα της αναμέτρησης καθώς στα πρώτα έξι λεπτά η ομάδα του Νούνο Σάντο είχε ήδη σκοράρει δυο φορές!

Αρχικά με το εκπληκτικό τελείωμα του Ραούλ Χιμένες στο 3ο λεπτό κι έπειτα με την κεφαλιά του Σάις στο 6’, οι «λύκοι» έδειξαν πως ήταν το απόλυτο αφεντικό... από τ’ αποδυτήρια απέναντι στην ομάδα που πέρυσι ήταν εξ αυτών που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν.

Οι «λεπίδες» του Κρις Γουάιλντερ αφυπνίστηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο για να προσπαθήσουν να βάλουν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους και να έχουν περισσότερα τρεξίματα για να κυνηγήσουν κάτι από ένα ματς που έμοιαζε... χαμένο πριν καν ξεκινήσει. Έδωσαν πλάτος στο παιχνίδι, έκαναν τη Γουλβς να χρειάζεται ν’ αμυνθεί και να κουραστεί περισσότερο και ο Μπίλι Σαρπ ήταν ο κύριος εκφραστής των επικίνδυνων καταστάσεων και των προϋποθέσεων καλών ευκαιριών.

Στο 52’ ο Φλεκ είχε δοκάρι για τη Σέφιλντ, η Γουλβς οχυρώθηκε σωστά και έπαιξε συμπαγή άμυνα, ο Σαρπ στο 79’ σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς είχε κάνει φάουλ στον ΜακΓκόλντρικ, ο Χιμένες για τους «λύκους» είχε δοκάρι σε κεφαλιά στο 83’, στις καθυστερήσεις ο Σάις έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του ΜακΜπέρνι και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (71’ ΜακΓκόλντρικ), Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Νόργουντ (76’ Μπεργκ), Φλεκ, Στίβενς, ΜακΜπέρνι, Σαρπ

Γουλβς: Ρουί Πατρίτσιο, Μπολί, Κόουντι, Σάις, Τραορέ, Ντέντονκερ, Μουτίνιο (86’ Βιτίνια), Μαρσάλ, Ποντένσε (76’ Νέβες), Χιμένες, Νέτο (69’ Μπουρ)

Κώστας Ζάλιαρης