Μετά τον Κέιν... μεγάλο χάσμα για το σκοράρισμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να στηριχθεί από κανέναν για το θέμα του σκοραρίσματος της Τότεναμ στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αφού και ο Χάρι Κέιν ήταν ανέτοιμος και φανερά εκτός κλίματος, έχοντας κάνει μονάχα μια προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής...



Μετά τον Κέιν... μεγάλο χάσμα για το σκοράρισμα

Ο Πορτογάλος κόουτς δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την τρομερή έλλειψη σωστής νοοτροπίας των παικτών για το παιχνίδι με την Έβερτον στην πρώτη αγωνιστική της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Κάνοντας λόγο και για μόλις μια προπόνηση για τον Χάρι Κέιν λόγω προβλήματων που αντιμετώπισε, ο Μουρίνιο αντιλήφθηκε και με το παραπάνω πως αυτή τη στιγμή είναι τέτοια η κατάσταση που... δεν μπορεί να στηριχθεί όσο θα ήθελε στους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του. 

Ο εκπληκτικός περσινός Σον, έχει μείνει με μόλις δυο γκολ στα 10 πιο πρόσφατα ματς. Ο Λούκας Μόουρα δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σε κανένα από τα 21 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. 

Ο Μπέργκβαϊν δεν έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε εννέα αναμετρήσεις και ο Άλι έχει μονάχα 1 γκολ με εκτέλεση πέναλτι σε 14 παιχνίδια...

Κώστας Ζάλιαρης