Στην αντεπίθεση η Πρέμιερ Λιγκ: «Κάνει λάθος η Νιούκαστλ»

Η Πρέμιερ Λιγκ απάντησε στην ανακοίνωση της Νιούκαστλ περί του μπλόκο στην αγοραπωλησία της ομάδας, με τη διοργανώτρια αρχή να τονίζει πως είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχουν οι «καρακάξες», αφού οι Σαουδάραβες δεν κατάφεραν να παρέχουν όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για όσα τους ζήτησε η επιτροπή...  



Στην αντεπίθεση η Πρέμιερ Λιγκ: «Κάνει λάθος η Νιούκαστλ»

Η Νιούκαστλ έκανε τρομερή επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ για το φινάλε των διαπραγματεύσεων με την PCP Capital Partners, η οποία προσπαθούσε από την εποχή προ κορονοϊού να πάρει τις μετοχές του αγγλικού κλαμπ από τον Μάικ Άσλεϊ και εν τέλει απέτυχε.

Οι Σαουδάραβες τόνισαν πως απέσυραν το ενδιαφέρον τους λόγω απόλυτης αβεβαιότητας στα επιχειρηματικά ελέω πανδημίας, η Νιούκαστλ τόνισε πως η Πρέμιερ έβαλε το stop και τώρα η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος απάντησε:

«Είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχει ο σύλλογος για την απόρριψη από πλευράς Πρέμιερ Λιγκ. Θα μπορούσε να έχει προχωρήσει η υπόθεση αν η ενδιαφερόμενη πλευρά είχε παρουσιάσει τα σωστά στοιχεία που απαιτούνταν» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρέμιερ.

Κώστας Ζάλιαρης