Νιούκαστλ κατά Πρέμιερ: «Απέρριψε την αγοραπωλησία, θα εξετάσουμε κάθε επιλογή που έχουμε»!

Η Νιούκαστλ με επίσημη ανακοίνωσή της τα βάζει με την Πρέμιερ Λιγκ και κάνει λόγο για απόρριψη της αγοραπωλησίας στους Σαουδάραβες, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από την υπόθεση κάνοντας λόγο για απόσυρση ενδιαφέροντος λόγω καθυστερήσεων και κορονοϊού! «Θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές μας, καταθέσαμε όλα τα διαπιστευτήρια για την ανεξαρτησία από την Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας» αναφέρουν οι «καρακάξες»! 



Νιούκαστλ κατά Πρέμιερ: «Απέρριψε την αγοραπωλησία, θα εξετάσουμε κάθε επιλογή που έχουμε»!

Μια υπόθεση που λόγω της αναβολής... των πάντων για ένα τρίμηνο από την έξαρση του κορονοϊού τον περασμένο Μάρτιο, διήρκησε πάρα πολύ κι έμεινε στον «αέρα» με αρνητικές, όπως φάνηκε, συνέπειες, παίρνει διαφορετική τροπή με όσα ανακοίνωσε η Νιούκαστλ. 

Οι Σαουδάραβες της PCP Capital Partners, έχοντας αντιμετωπίσει και πληθώρα εμποδίων στην προσπάθειά τους ν' αποκτήσουν τις μετοχές της Νιούκαστλ, από το θέμα της πειρατικής μετάδοσης αγώνων στη Μέση Ανατολή μέχρι και το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είχαν ανακοινώσει πως λόγω των καθυστερήσεων και της αβεβαιότητας στο επιχειρηματικό κομμάτι ελέω κορονοϊού, απέσυραν την πρότασή τους. 

Τώρα, οι «καρακάξες» δήλωσαν δημόσια ότι η Πρέμιερ Λιγκ ήταν εκείνη που έδειξε το stop στην πώληση των μετοχών, με το κλαμπ να αναφέρει: «Καταθέσαμε όλες τις αποδείξεις για την ανεξαρτησία του fund και την μηδαμινή επαφή με την Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε η διοργανώτρια αρχή και ο πρόεδρος της Πρέμιερ, με αποτέλεσμα να εξετάζουμε πλέον κάθε πιθανή επιλογή μας. 

Ο Μάικ Άσλεϊ θέλει να διαβεβαιώσει τους οπαδούς πως ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί αυτό το deal». 

Κώστας Ζάλιαρης