Ντε Μπρόινε ψήφισαν οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία! Καλύτερος νεαρός ο Αλεξάντερ – Άρνολντ, αμφότεροι βρίσκονται και στην κορυφαία 11άδα. Τιμητική διάκριση για τον Ράσφορντ έπειτα απ' όσα έχει κάνει για τους συνανθρώπους του και περισσότερο για τα παιδιά...  



Ντε Μπρόινε ψήφισαν οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κέρδισε την ψήφο των συναδέλφων του από την PFA για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου όλων, με τον Αλεξάντερ – Άρνολντ από την Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ ν' αναδεικνύεται κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής, αν και ήταν υποψήφιος και για το ... ανδρικό κομμάτι.

Καλύτερη γυναίκα της χρονιάς ήταν ο Μπεθ Ίνγκλαντ από την Τσέλσι, ενώ, η καλύτερη νεαρή ποδοσφαιρίστρια αναδείχθηκε η Λορέν Χεμπ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Τιμητικό βραβείο για την τρομερή προσφορά του στην κοινωνία, τους συμπολίτες του και κυρίως τα παιδιά των οικογενειών που αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα από την πανδημία, έλαβε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Η κορυφαία 11άδα της PFA, όπως ψηφίστηκε, αποτελείται από τους:

Πόουπ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Σογιούντσου, Ρόμπερτσον, Νταβίντ Σίλβα, Χέντερσον, Ντε Μπρόινε, Βάρντι, Ομπαμεγιάνγκ, Μανέ.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης