«Να μας δείξει ο Μαγκουάιρ το βίντεο που τον αθωώνει»

Ο Έλληνας δικηγόρος, Ιωάννης Παραδήσης, μίλησε ξανά στον βρετανικό Τύπο και τη Sun για την υπόθεση της δίκης του Χάρι Μαγκουάιρ και απευθύνεται προς τον ποδοσφαιριστή για να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο που ισχυρίζεται πως υπάρχει και τον αθωώνει για τον καυγά στη Μύκονο.  



«Να μας δείξει ο Μαγκουάιρ το βίντεο που τον αθωώνει»

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται πως τρόμαξε για πιθανή απαγωγή στη Μύκονο λόγω του ότι οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν ήταν ένστολοι και γι' αυτό αντέδρασε επιθετικά.

Το κατηγορητήριο τον «καίει» για όλες τις ύβρεις που εξαπέλυσε και τα χτυπήματα που κατάφερε στους αστυνομικούς, ωστόσο, τονίζει πως κι εκείνος δέχθηκε κλωτσιές στα πόδια και απειλές για την καριέρα του.

Λέγοντας πως υπάρχει και βίντεο που μπορεί ν' αποδείξει πολλά, προκάλεσε την παρέμβαση του Έλληνα δικηγόρου, Ιωάννη Παραδήση, ο οποίος συμμετέχει στην υπόθεση και μιλώντας στη Sun ανέφερε:

«Να μας δείξει το βίντεο που ισχυρίζεται ότι υπάρχει για να αποδείξει την αθωότητά του.

Γιατί το αργεί; Η υπερασπιστική τους γραμμή ήταν γεμάτη αντιφάσεις σχετικά με το αν είχε πιεί ή όχι καθώς εκείνος είπε ότι ήξερε απολύτως τι του συνέβαινε και οι εκπρόσωποί του πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν αντιλαμβανόταν τη σοβαρότητα του επεισοδίου. Ήταν πολύ αδύναμη υπερασπιστική γραμμή». 

Κώστας Ζάλιαρης