Το χαμόγελο του Μουρίνιο, το σοκ των παικτών του και οι... μαλθακοί που έπρεπε να γίνουν κω@#$παιδα! (vid)

Το νέο, επικό τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Τότεναμ από την Amazon προκαλεί τεράστια ανυπομονησία σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους! Η αλήθεια του Μουρίνιο για το χαμόγελο που σπάνια βλέπει ο κόσμος από εκείνον, η έκπληξη με των παικτών με την πρόσληψή του, ο... χυμένος καφές στα παπούτσια, η ατυχία με τους τραυματισμούς και τα κω@#%^παιδα! 

Advertisement
Το χαμόγελο του Μουρίνιο, το σοκ των παικτών του και οι... μαλθακοί που έπρεπε να γίνουν κω@#$παιδα! (vid)

Η Amazon αποφάσισε μετά τη Μάντσεστερ Σίτι ν' ασχοληθεί και με την Τότεναμ και η σεζόν πήρε τέτοια τροπή που το ντοκιμαντέρ που έχει πλέον δημιουργηθεί και θα βγει στον αέρα στις 31 του μηνός, έχει προκαλέσει τεράστια ανυπομονησία για ν' αντικρίσουν όλοι τι ακριβώς συνέβη στο εσωτερικό του κλαμπ. 

Από την απόλυση του Ποτσετίνο, στην ξαφνική παρουσία του Μουρίνιο στο προπονητικό κέντρο, την κουβέντα των παικτών για την πρόσληψη του Πορτογάλου, τις νέες συνήθειες, το φόβο του Οριέ για τον χυμένο καφέ στα παπούτσια του Πορτογάλου, τα προβλήματα τραυματισμών, οι ατυχίες και πολύ περισσότερο η ανάγκη να σταματήσουν όλοι να είναι καλά παιδιά! 

«Τα καλά παιδιά δεν κερδίζουν ποτέ τίποτα! Παίξτε επιθετικά, με κουράγιο, ειλικρίνεια και φιλία. Αυτά είναι που κερδίζουν στη ζωή και το ποδόσφαιρο» είπε ο Μουρίνιο! 

Δείτε το εκπληκτικό τρέιλερ: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης