Η νέα φουρνιά της Αγγλίας… τρομάζει!

Η Εθνική Αγγλίας έχει ποιότητα, δίψα και σίγουρα λαμπρό μέλλον, έχοντας τη δυνατότητα να βάλει από τρεις παίκτες κάτω των 23 ετών, σε κάθε θέση.  

Advertisement
Η νέα φουρνιά της Αγγλίας… τρομάζει!

Το Μουντιάλ του 2018 ήταν μόνο το «ορεκτικό». Οι Άγγλοι κατάφεραν μετά από πολλά χρόνια να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε μία μεγάλη διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα «τρία λιοντάρια» αναγέννησαν τις ελπίδες κάθε φιλάθλου τους, με το μέλλον να αναμένεται ακόμα καλύτερο.

Τζέιντον Σάντσο, Μάρκους Ράσφορντ, Φιλ Φόντεν, Μέισον Μάουντ, Μέισον Γκρίνγουγντ… Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα της επόμενης ημέρας για την Εθνική Αγγλίας, ωστόσο δεν είναι ούτε καν τα μισά. Η πληρότητα των Άγγλων με ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν τέτοια ποικιλία που μπορούν να παρατάξουν τρεις εντεκάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έως και 23 χρονών.

Παίκτες όπως ο Κάλβερτ Λιούιν, ο Χάντσον Οντόι, ο Τάμι Έιμπραχαμ, ο Φιλ Φόντεν και ο Γουάν Μπισάκα, ίσως να μην έχουν θέση στο βασικό σχήμα της «νέας» Εθνικής Αγγλίας.

Οι Άγγλοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, ξεκινώντας από το ερχόμενο κιόλας EURO. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, αλλά μόνο τον ίδιο της, τον εαυτό…

 

 

Ανδρέας Σουλάι