Έσπασε την καραντίνα, δεν είπε σε κανέναν για το ταξίδι και τώρα αναβάλλονται ματς των Σέλτικ και Αμπερντίν!

Ο Μπολί Μπολινγκόλι προκάλεσε τεράστιο ζήτημα σε ολόκληρη την Πρέμιερσιπ της Σκωτίας αδιαφορώντας για τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με τον κορονοϊό. Ταξίδεψε στην Ισπανία, επέστρεψε, δεν μπήκε σε καραντίνα, δεν το είπε σε κανένα, έπαιξε σε ματς και τώρα οι Σέλτικ και Αμπερντίν έμαθαν πως αναβάλονται οι αναμετρήσεις τους! 



Έσπασε την καραντίνα, δεν είπε σε κανέναν για το ταξίδι και τώρα αναβάλλονται ματς των Σέλτικ και Αμπερντίν!

Τεράστιο θέμα έχει ξεσπάσει στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο εξαιτίας της αδιαφορίας και της απόλυτης ανευθυνότητας που επέδειξε ο Μπολί Μπολινγκόλι πριν από παιχνίδι των «καθολικών» με την Κιλμάρνοκ! 

Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Ισπανία κι όταν επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπήκε σε καραντίνα βάσει των κανονισμών που έχουν θεσπιστεί για όσους ταξιδεύουν εκτός Βρετανίας σε συγκεκριμένες χώρες. 

Ο Μπολινγκόλι έπαιξε κόντρα στην Κιλμάρνοκ και τώρα οι Σέλτικ και Αμπερντίν ενημερώθηκαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας ότι τα προσεχή παιχνίδια Σεντ Μίρεν - Σέλτικ, Αμπερντίν - Χάμιλτον και Σέλτικ - Αμπερντίν αναβάλλονται λόγω της κατάστασης που προκάλεσε η επιλογή του ποδοσφαιριστή ν' αδιαφορήσει παντελώς για την υγεία του προπονητή, των συμπαικτών και των αντιπάλων του. 

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του Νιλ Λένον κόντρα στην Ρέικιαβικ θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως γνωστοποίησε η UEFA...

Κώστας Ζάλιαρης