Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, επικός Γιόνσον για την Κοπεγχάγη!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τεράστιο μπελά απέναντι στην Κοπεγχάγη, χρειάστηκε 120 λεπτά αγώνα για να πάρει την νίκη (1-0) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Καρλ Γιόχαν Γιόνσον να κλέβει την παράσταση για τους Δανούς με επική εμφάνιση! 



Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, επικός Γιόνσον για την Κοπεγχάγη!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν απέναντί τους έναν τερματοφύλακα που ήταν... ορκισμένος να μη μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του κι έκανε τα πάντα για να το καταφέρει! 

Ο Καρλ Γιόχαν Γιόνσον ήταν εξαιρετικός, πραγματοποίησε τις περισσότερες επεμβάσεις (13) από κάθε άλλον πορτιέρε στη διοργάνωση από το 2009 και μετά έκανε τον Σόλσκιερ και τους παίκτες ν' απορούν πραγματικά για τον τρόπο με τον οποίο θα τον νικούσαν και τελικά το κατάφεραν από την άσπρη βούλα. 

Στο 95ο λεπτό, έχοντας περάσει πλέον στην παράταση, ο Μπρούνο Φερνάντες ευστόχησε από το 21ο πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 που έστειλε το αγγλικό κλαμπ στα ημιτελικά του φετινού Final-8 του Γιουρόπα Λιγκ στη Γερμανία. 

Στους «4» το κλαμπ του Μάντσεστερ (για 17η φορά στην ιστορία του) περιμένει πλέον τον νικητή του ζευγαριού Γουλβς - Σεβίλλη για το ματς της Κυριακής...

Κώστας Ζάλιαρης