Η Σίτι έγινε η πρώτη που στέλνει τον Ζιντάν «σπίτι» του σε νοκ-άουτ! (pic)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ποτέ ξανά ως προπονητής δεν είχε βιώσει αυτό που του συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Etihad, με τη Ρεάλ να σταματάει στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ από τη φορτσάτη Μάντσεστερ Σίτι!  



Η Σίτι έγινε η πρώτη που στέλνει τον Ζιντάν «σπίτι» του σε νοκ-άουτ! (pic)

Οι «πολίτες» όπως ξεκίνησαν τη δουλειά πριν από μερικούς μήνες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» φέρνοντας τα πάνω – κάτω με το υπέρ τους 2-1, έτσι και στο Μάντσεστερ το βράδυ της Παρασκευής επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ χάρη σε δυο τραγικά λάθη του Βαράν, για να περάσει η ομάδα του Πεπ στο φετινό ιδιαίτερο Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάπως έτσι σταματάει ένα τρομερό σερί που είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν ως προπονητής στον θεσμό, αφού, ποτέ ξανά δεν είχε βιώσει τον αποκλεισμό σε νοκ-άουτ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2016 και μετά!

Οι Ρόμα, Βόλφσμπουργκ, Σίτι, Ατλέτικο, Νάπολι, Μπάγερν, Γιουβέντους, Παρί και Λίβερπουλ το είχαν δοκιμάσει, όμως όλες τους απέτυχαν.

Μέχρι να έρθει η δεύτερη συνάντηση του «Ζιζού» με τους «πολίτες» στ' αστέρια μετά από το 2016 και τελικά ο Γάλλος κόουτς να ... πάει πλέον σπίτι του!

 

Zinedine Zidane's ridiculous run comes to an end! ❌ For the first time as a manager, he loses a Champions League knockout tie! 😲 #Club2020

Δημοσιεύτηκε από BT Sport στις Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης